Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η Αλήθεια Δεν έχει Χορηγό.

Αντιμετωπίζουμε το Σώμα σα μηχάνημα.


Ολόκληρη η Κλασική Ιατρική με τους Κλασικούς Επιστήμονες έχουν αυτή την Αρχή. Όλες οι Έρευνες γίνονται με αυτή την Αρχή.
Όταν λέμε: η Τάδε έρευνα έδειξε Αυτό κι αυτό, θα πρέπει να διερευνάμε το Πώς έγινε αυτή η έρευνα. Κάθε έρευνα πραγματοποιείται από Έναν Άνθρωπο (ή μία Ομάδα Ανθρώπων). Αυτός ο Άνθρωπος βλέπει τον Κόσμο με τα δικά του μάτια. Που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα που βγαίνει φιλτράρεται από αυτά τα μάτια.
Παράδειγμα. Ένας άνθρωπος που εργάζεται για την Coca Cola Company θα βλέπει τον κόσμο με μάτια που πετάνε καρδούλες σε αυτήν. Θα είναι σίγουρα Φιλικά Διακείμενος προς αυτήν. Έτσι, όταν θα κάνει μία έρευνα για το εάν τα υποκατάστατα ζάχαρης είναι επιβλαβή για τον οργανισμό, το αποτέλεσμα που θα βγει Αναπόφευκτα θα περάσει μέσα από αυτές τις καρδούλες.
Οι έρευνες, τα συνέδρια, έχουν χορηγούς. Αυτοί οι χορηγοί, 'φτιάχνουν' το αποτέλεσμα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όταν ξεκινάμε μία έρευνα, Αρχικά Πάντα θέτουμε ένα ερώτημα. Την έρευνα δεν την ξεκινάμε στα κουτουρού. Υπάρχει Κάτι να μας απασχολεί και Κάτι που θέλουμε να διερευνήσουμε. Όταν ξεκινάμε αυτή την έρευνα, ως επί το πλείστον, έχουμε μία ιδέα για το πού θα πάει το αποτέλεσμα… Όταν υπάρχει ένας σπόνσορας από πίσω, το αποτέλεσμα είναι, θέλοντας και μη, κατευθυνόμενο.
Αν τα υποκατάστατα ζάχαρης Μακροπρόθεσμα Σκοτώνουν, δε θα το ακούσεις ποτέ Έτσι. Θα ακούσεις ότι 

Η Τάδε έρευνα έδειξε ότι Υπάρχει Μία Υποψία ότι τα Κυκλαμικά Οξέα είναι Δυνητικά Καρκινογόνα, και γι’ αυτό τα αποσύρουμε Προσωρινά από την αγορά, μέχρι να γίνουν περισσότερες διευκρινιστικές έρευνες’. Φέξε μου και γλίστρησα, κοινώς.

Δεν ακυρώνω τις έρευνες. Οι έρευνες Έχουν τη Θέση τους. Οι έρευνες είναι ένα αρκετά χρήσιμο Εργαλείο στον επιστημονικό κόσμο.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν γίνονται όπλα.. Που στοχεύουν στον κόσμο.. που θεωρητικά σώζουν.
Δεν έχεις τη δυνατότητα να διερευνήσεις τις συνθήκες μιας έρευνας. Μη στηρίζεσαι σε αυτήν. 
Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να Βιώσεις την Αλλαγή στο Σώμα σου
Έλα σε Επαφή με το Σώμα σου, Συγχρονίσου μαζί του και Παρακολούθησε τις αντιδράσεις του. 
Τι γίνεται όταν πίνεις coca cola; Τι γίνεται όταν βάζεις ζάχαρη στον καφέ; 
Τι συμβαίνει στο Σώμα σου; Κάτι Συμβαίνει.. Που σου δίνει την Απάντηση.
Γεννιόμαστε με την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας.
Αυτό είναι που κάνει την Καλύτερη Έρευνα απ’ όλες. Χωρίς Χορηγό.

Μην ξεχνάς, η Αλήθεια Δεν έχει Χορηγούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου